Lekkere champagnes voor Oud & Nieuw kopen? Dit zijn onze aanraders!

Lekkere champagnes voor Oud & Nieuw kopen? Dit zijn onze aanraders!

Het is weer bijna zover, 2023 komt ten einde. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden! Met de jaarwisseling wordt er traditioneel door veel mensen een lekker flesje champagne geopend. Een bubbelwijn hoort natuurlijk bij de viering van Oud & Nieuw. Champagne is de meest bekende mousserende bubbelwijn. Wij van Club Champagne hebben een lijstje gemaakt met de beste aanraders om 2023 tot een spetterend eind te brengen!

Moët & Chandon Impérial Brut/Brut Rosé End Of Year 2023

 

 

 

 

De Moët & Chandon Impérial Brut End Of Year 2023 is een schitterende keuze om het einde van het jaar te vieren. Deze champagne staat bekend om zijn verfijnde smaak en elegante bubbels, en de feestelijke giftbox voegt een extra vleugje glamour toe aan je viering. Met zijn subtiele aroma's en bruisende karakter is deze fles perfect voor speciale momenten en geeft het een gevoel van luxe aan elke gelegenheid.

Als je op zoek bent naar een verleidelijke twist voor het einde van het jaar, dan is de Moët & Chandon Rosé End of the Year 2023 een uitstekende keuze. Deze rosé champagne is een heerlijke mix van fruitige en florale tonen en is een geweldige aanvulling op je feestelijke festiviteiten. De bijgeleverde giftbox voegt een vleugje romantiek en elegantie toe aan de viering, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar iets speciaals om het jaar mee af te sluiten. Proost op een schitterend einde van het jaar met Moët & Chandon champagne!

 

Gauthier-Christophe Brut Reserve

 

 

 

De Gauthier-Christophe Brut Reserve is een uitstekende champagnekeuze voor wie op zoek is naar een klassieke en verfijnde smaakervaring. Met een harmonieuze balans tussen frisheid en volheid, biedt deze champagne een genot voor de zintuigen. De Brut Reserve onthult subtiele aroma's van citrus en witte bloemen, gevolgd door een verleidelijke afdronk met hints van brioche en amandel. Deze champagne is een geweldige aanvulling op diverse gelegenheden en past goed bij zowel aperitieven als maaltijden. De Gauthier-Christophe Brut Reserve is een elegant en tijdloos drankje dat de smaakpapillen verwent en perfect is om te delen tijdens speciale momenten. Proef de prachtige smaak en vakmanschap van deze champagne en geniet van een moment van puur plezier.

 

Armand de Brignac Ace of Spades Champagne Brut Gold

 

Een adembenemende champagne in een prachtige gouden fles die uitstekend bij het thema Oud & Nieuw past! De uitstraling is niet alleen een cadeautje om naar te kijken. Armand de Brignac Ace of Spades Champagne Brut Gold wordt niet voor niets één van de beste champagnes ter wereld genoemd. Deze champagne kwam als beste uit de test tijdens een blindproeverij waaraan alleen de beste champagnekenners meededen. De allerbeste druiven worden gebruikt bij het produceren van deze champagne en dat proef je! Hou je van een frisse, fruitige, fijne en zachte champagnesmaak? Bestel dan de Armand de Brignac Ace of Spades Champagne Brut Gold bij Club Champagne en luidt jouw 2019 smaakvol in! Trek in een andere Armand de Brignac Champagne? Bekijk alle Ace of Spades champagne dan eens!

 

 

 

Ben jij er al uit welke champagne jij gaat serveren met Oud & Nieuw? Vol ons  op Facebook en Instagram voor de nieuwste producten en aanbiedingen! En schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »