Gold Champagne kopen? Dit zijn de mogelijkheden

  • Geplaatst op
  • 0
Gold Champagne kopen? Dit zijn de mogelijkheden

Er is een divers en groot assortiment aan champagnes beschikbaar. Ze zijn er in verschillende prijzen, smaken, formaten en kleuren. Zo kan er gekozen worden voor een authentieke champagne of bijvoorbeeld een rosé of gold champagne. De gold champagne brengt een bepaalde luxe met zich mee. Welke mogelijkheden er zijn lees je in onderstaand artikel.

Moët & Chandon Brut 75 CL Golden Impérial 150th Anniversary

Een gouden fles kun je natuurlijk ook van Moët & Chandon kopen. Omdat vorig jaar de Moët & Chandon vorig jaar hun 150 jaar bestaan heeft mogen vieren, hebben we hiervoor speciaal een limited edition uitgebracht. Deze champagne fles heeft een elegante uitstraling en is goud van kleur. Een echte gold champagne dus. Op de voorkant staat de welbekende “I” gegraveerd, dat staat voor Impérial. Deze fles hoort zeker in de collectie van een echte champagne liefhebber. Bij interesse bekijk je hier de Moët & Chandon 75 CL Golden Impérial 150th Anniversary.

 

 

Armand de Brignac Ace of Spades

Wist je dat de Arman d de Brignac bekroond is voor één van de beste champagne ter wereld? Een perfect geschenk om je waardering aan iemand te tonen. De bekende artiest Jay-Z houdt van exclusieve producten en heeft dan ook de grootste fles Armand de Brignac in bezit, deze fles had een inhoud van maar liefst 30 liter. Deze champagne fles is te herkennen aan het schoppen figuur dat aan de voorkant erop staat en ook deze fles is goud van kleur. De verpakking is zwart en de schoppen heeft de gouden kleur, net zoals van de fles. Bij interesse bekijk je hier de Armand de Brignac Ace of Spades.

 

 

Moët & Chandon Brut Signature

Deze champagne is een echte klassieker en dat is hij al sinds het jaartal 1869. De stijl van deze fles komt uit de 19de eeuw van het champagne huis. Een echte collectors item en dat komt door de mix van de kleuren zwart en goud. De samenstelling van deze champagne bestaat voor 30 tot 40% uit Pinot Noir, 30 tot 40% uit Pinot Meunier en 20-30% uit Chardonnay. Bij interesse bekijk je hier de Moët & Chandon Brut Signature.

 

 

Moët & Chandon Brut End of the Year Bottle

De naam zegt het al, deze champagne is speciaal om het jaar 2020 mee af te sluiten en het nieuwe jaar 2021 mee in te luiden. Deze zeer toegankelijke champagne heeft ook een exclusieve uitstraling. Deze editie heeft een bepaald limiet, dus je moet er snel bij zijn. Wil je deze heerlijke champagne in jouw bezit? Helaas is deze fles niet meer beschikbaar, echter hebben wij een mooi alternatief tot onze beschikking. Moët & Chandon Grand Vintage 2012 75CL 

 

 

Bij elke champagne die je bestelt heb je de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Daarnaast heb je bij veel flessen ook de mogelijkheid om deze te laten graveren met wellicht de naam van je vriend, vriendin of familielid. Mocht je geïnteresseerd zijn in ons gehele assortiment aan champagne, bezoek onze website van Club Champagne. Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »