Een grote fles champagne kopen; de 4 beste keuzes!

  • Geplaatst op
  • 0
Een grote fles champagne kopen; de 4 beste keuzes!

Het einde van het jaar nadert en daar hoort uiteraard een feestje bij! Hoe kan dit beter gevierd worden dan met een grote fles champagne. Deze kan vervolgens gedeeld worden met geliefden, familie en vrienden. Ga knallend het nieuwe jaar in! Wij helpen je alvast een handje door de 4 beste keuzes voor een grote fles champagne op een rijtje te zetten.

1. Moët & Chandon Moët Impérial Methuselah 600CL

Deze Moët & Chandon Moët Impérial Methuselah champagne heeft een licht gouden kleur en kan wordMoet & Chandon - 600 CL grooten geserveerd als aperitief of tijdens het diner. De champagne is het best te combineren met verschillende soorten vis en wit vlees. De champagne heeft een aroma van verschillende exotische vruchten en verse noten. De fles is elegant en kenmerkt zich aan zijn luxe uitstraling. De smaak is intens met een verfrissende afdronk.

 

 

 

 

 

 

 

 


2. Louis Roederer Brut Premier Mathusalem 600CL

louis roederer mathusalemDe klassieke Brut Premier Mathusalem champagne van Louis Roederer is er een in een modern jasje. De kleur is goudgeel met groene tonen. De champagne heeft een volle textuur en kenmerkt zich door zowel frisse en fruitige tonen als gerijpte tonen. Qua smaak moet men denken aan witte perzik, gezouten amandelen en gedroogde ananas. Er zijn 3 soorten druiven samengebracht afkomstig uit wel 40 verschillende gebieden. Een uitstekende mix!  

 

 

 

 

 

 

Moët & Chandon Moët Impérial Salmanazar 900CL

De kleur van de Moët Impérial Salmanazar is vrij bleek. Het valt te omschrijven Moet & Chandon - 600 CL grootals witgoud en heeft prachtige kleine belletjes. De geur van deze champagne betreft een expressief aroma van lindebloesem, brooddeeg en toast. Deze champagne kan worden geserveerd bij de maaltijd, als aperitief of dessert. De combinatie Moët Impérial Salmanazar met sushi, sint-jakobsschelpen, wit vlees en wit fruit sluit perfect aan. De smaak is levendig en bruisend in de mond met een zachte afdronk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Balthasar 1200CL

De kleur van deze champagne is goudgeel en het bevat vele snoertjes van koolzuurbelletjes. De geur van de Veuve Clicquot Ponsardin Brut Balthasar is heel specifiek en verfijnd. Bij het schenken komt er een aroma vrij van wit fruit, rozijnen en vanille. Deze champagne leent zich om geserveerd te worden bij het dessert. De smaak is vol en intens met een combinatie van gedroogd fruit, druiven en een rokerige toon als gevolg van de lange rijping. Bij de eerste slok komt er een fijn mondgevoel van romige mousse tot stand met een lange afdronk van warme smaken zoals honing.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »