Dé champagne aanbiedingen van augustus bij Club Champagne

  • Geplaatst op
  • 0
Dé champagne aanbiedingen van augustus bij Club Champagne

Bij Club Champagne vind je de scherpst geprijsde champagnes van de beste merken! Maar naast de
scherpste prijzen hanteren wij óók aanbiedingen op verschillende topchampagnes. Wij hebben
namelijk veel champagnes in het assortiment die iedereen een keer moet hebben geprobeerd!
Benieuwd welke champagnes deze maand in de aanbieding zijn? Lees dan snel verder!

Moët & Chandon Impérial Brut in Giftbox

giftbox

 

De eerste champagne op het lijstje aanbiedingen van augustus van Club Champagne is de Moët & Chandon Impérial Brut in Giftbox 75CL. Moët & Chandon is een wereldberoemd champagnemerk, met werkelijk fantastische champagnes. De Brut in giftbox van 75CL is hét cadeau om te geven voor een bruiloft, verjaardag of ander evenement. Verras jouw geliefden met een heerlijke champagne, gehuld in een mooie giftbox. Daarnaast biedt Club Champagne een handgeschreven kaartje als toevoeging om het cadeau nóg persoonlijker te maken!

 

Veuve Clicquot Ponsardin Rich

VCP Rich

 

De tweede champagne op het lijstje aanbiedingen van augustus van Club Champagne is de Veuve Clicquot Ponsardin Rich 75CL. Veuve Clicquot Ponsardin speelt met de Rich in op de trend van champagnes waar ijs kan worden toegevoegd. Dit tevens ook wereldberoemde champagnehuis weet met de Rich wederom te scoren en razend populair te zijn onder champagnedrinkers. Combineer de champagne met ingrediënten als ananas of komkommer en geniet! Ook bij deze champagne is het uiteraard mogelijk een handgeschreven kaartje toe te voegen!

 

Pommery Brut Royal

pommery

 

De vierde champagne op het lijstje aanbiedingen van augustus van Club Champagne is de Pommery Brut Royal 75CL. De Brut Royal van Pommery is een wonderlijk frisse en elegante champagne. Wij raden deze champagne ten zeerste aan wanneer je op zoek bent naar een frissen en lekkere champagne! Het is dan ook niet gek dat deze champagne een gouden medaille wist te bemachtigen bij de Decanter World Wine awards in 2013! Deze champagne móet je geprobeerd hebben! Ontdek hem vandaag nog bij Club Champagne!

 

Na het lezen van dit artikel ken jij vier van de aanbiedingen van Club Champagne! Maar dit zijn niet de enige, ontdek het overige aanbod champagne aanbiedingen vandaag nog op onze website! Geniet en drink met mate, ook met champagne!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »