Moët & Chandon Brut 75cl Golden Impérial 150th Anniversary - EOY 2019 Limited Edition

Moët & Chandon Brut 75cl Golden Impérial 150th Anniversary - EOY 2019 Limited Edition bestellen? ✅ Snelle levering ✅Scherpe prijzen✅ Gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€50,95 €51,95
Moët & Chandon Brut 75cl in 150 Anniversary giftbox

Moët & Chandon Brut 75cl in 150 Anniversary giftbox bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€42,50 €44,95
Moët & Chandon Brut Impérial Champagne 75CL

Moët & Chandon Moët Brut Impérial 75CL - Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€39,50 €43,50
Moët & Chandon Impérial Brut in giftbox 75CL

Moët & Chandon Impérial in giftbox 75CL bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€41,00 €46,50
Moët & Chandon Ice Champagne Gift + 2 glazen

Moët & Chandon Ice Champagne Gift + 2 glazen! Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€127,99
Moët & Chandon Brut Impérial in Giftbox 37,5CL

Moët & Chandon Brut Imperial in Giftbox 37,5CL is een ideaal eindejaarsgeschenk. Bestel uw eindejaarsgeschenk bij Club Champagne voor snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,-.

€24,50 €26,95
Moët & Chandon Brut Impérial in Luxe coffret + 2 flutes 75CL

Moët & Chandon Brut Impérial in Luxe coffret + 2 flutes 75CL bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€63,50 €67,95
Moët & Chandon Brut Rosé 75CL

Moët & Chandon Brut Rosé 75CL bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€49,95
Moët & Chandon Ice Impérial Geschenkset ICE + 2 glazen

Moët & Chandon Ice Impérial Gift ICE + 2 glazen! Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€67,95
Moët & Chandon Ice Glas

Moët & Chandon Ice glas / glazen bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop.

€14,95
Moët & Chandon Grand Vintage 2012 in Giftbox 75CL

Moët & Chandon Grand Vintage 2012 in giftbox 75CL bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€59,95
Moët & Chandon Impérial Brut Magnum 150CL

Moët & Chandon Moët Impérial Magnum 150CL bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 99,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€84,50 €94,95

Champagne van Moët & Chandon heeft wereldwijd de meest bekendheid. Het is ook het meest verkocht champagnemerk ter wereld. De Moët & Chandon Brut is zoals bij zoveel champagnehuizen het icoon van het huis, kenmerkend voor haar stijl. Maar het huis produceert meer dan alleen de Brut champagne. Een divers aantal kwaliteiten, verfijnd en exclusief, maar tegelijkertijd open en toegankelijk. Niet te vergeten: met een zeer exclusieve uitstraling. Koop één van deze mooie champagnes en ervaar zelf de kracht van Moët & Chandon.

Heb je een eikpunt behaald, een grote lancering gedaan, een samenkomst met goede vrienden, een romantische avond of gewoon een alledaags moment dat je extra speciaal wilt maken? Moët & Chandon champagnes zijn er voor iedere gelegenheid die ook speciaal mag zijn.

 

Het champagnehuis

Moët & Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld. Het merk heeft een grote reputatie wanneer het op champagne aankomt. De goede reputatie dankt het champagnehuis aan het leveren van stijlvolle en kwalitatieve mousserende wijnen. Dit wordt al meer dan tweeënhalve eeuw met succes gedaan.

Moët & Chandon is gevestigd in het dorpje Epernay, in de Champagnestreek te Frankrijk. Claude Moët was de grondlegger van het huis, hij richtte het bedrijf in 1743 op. In 1832 trad zijn schoonzoon toe tot het bedrijf en werd het omgedoopt tot Moët & Chandon. Het champagnehuis bestaat nu al bijna 275 jaar!

De kelders van Moët & Chandon bevatten wel 100 miljoen flessen. Deze liggen allemaal te rijpen totdat ze op smaak zijn en op de markt kunnen worden gebracht. Deze kelders liggen in de kalkrotsen onder Epernay. Ze zijn tot 30 meter diep en wel 28 kilometer lang. Wie wil kan een bezoek aan het champagnehuis brengen en een tour maken door de kelders.

De champagnes van Moët & Chandon worden gemaakt uit druiven van maar liefst 200 wijngaarden. Het huis bezit zelf zo'n 600 hectare wijngaarden in 13 van de 17 grand cru gemeenten van de champagnestreek. Door de populariteit van de champagnes die worden gemaakt is dit onvoldoende om aan de enorme vraag te kunnen voldoen. Daarom heeft het bedrijf nog eens 1000 wijnboeren onder contract die stuk voor stuk hun bijdrage leveren om voldoende druiven te verbouwen. Een gigantische onderneming.

 

Champagnes

Zoals veel champagnehuizen produceert Moët & Chandon meerdere soorten champagnes. Iedere kwaliteit heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Maar toch blijft stijl van het huis herkenbaar. De champagnes die het huis produceert zijn:

Moët Impérial (Brut)
Deze champagne is de iconische Brut van het huis. Een zeer levendige en verleidelijke fles bubbels die de stijl van het huis zeer goed weergeeft.

Moët Rosé Impérial
Een spontane, stralende en zeker ook romantische expressie van het champagnehuis.

Moët Ice Impérial
De eerste champagne die gedronken wordt met ijs. Inmiddels is ook de Ice Rosé op de markt gebracht.

Moët Ice rosé Impérial
Moët Ice Impérial Rosé is met zekerheid de eerste en enige rosé champagne die special geproduceerd is om te drinken met ijs. Een nieuwe ervaring in de champagnewereld. Plezier, frisheid en het zomerse gevoel samengebracht in één champagne.

Grand vintage champagnes (meerdere jaren)
Grand vintage champagnes zijn in tegenstelling tot de meeste champagnes gemaakt van druiven uit één specifiek champagnejaar.

Grand vintage rosé champagnes (meerdere jaren)

Moët Réserve Impérial
Moët Réserve Impérial is een bloeiende, wijnachtige productie van het huis. De stijl onderscheidt zich door zijn heldere fruitigheid en elegante volwassenheid.

 

De druiven in Moët & Chandon

Moët & Chandon gebruikt voor zijn champagnes de volgende druiven:

  • • Chardonnay
  • • Pinot Noir
  • • Pinot Meunier

 

De champagnes die Moët & Chandon produceert hebben een langere rijpingsperiode dan per sé nodig is voor champagne. De rijpingsperiode voor de Brut champagne is 2 tot 3 jaar. De Vintage Champagnes kennen een rijpingsperiode van 4 tot 6 jaar. In het geval van de Cuvees is dit zelfs nog langer. Dit geeft de champagnes van Moët & Chandon meer body en maakt ze zeer smaakvol.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »