Champagne Blog - Club-Champagne.nl, de nr.1 champagne webshop van Nederland

Recept: een citroen spoom maken

  • Geplaatst op
  • 0
Recept: een citroen spoom maken

Welkom bij Club Champagne, jouw bron voor alles wat met de wereld van champagne te maken heeft. Terwijl champagne op zichzelf al een geweldige traktatie is, willen we je vandaag kennis laten maken met een heerlijk en verfrissend champagnecocktailrecept: de Citroen Spoom. Dit sprankelende drankje combineert de elegantie van champagne met de frisse, citroenachtige tonen en is perfect voor speciale gelegenheden of gewoon om te genieten van een vleugje luxe. Lees verder om te ontdekken hoe je deze verbluffende creatie kunt maken en je champagne-ervaring naar een hoger niveau kunt tillen.

Recept: Een bellini cocktail maken

  • Geplaatst op
  • 0
Recept: Een bellini cocktail maken

De Bellini cocktail is een klassieker die bekend staat om zijn zoete, fruitige smaak en bruisende elegantie. Wanneer je deze cocktail met champagne maakt, voeg je een extra vleugje luxe en verfijning toe aan een al heerlijke drankje. Hier is hoe je een heerlijke Bellini cocktail met champagne zelf kunt maken.

Recept: Een mimosa cocktail maken

  • Geplaatst op
  • 0
Recept: Een mimosa cocktail maken

Brunchen is altijd een goed idee, en wat is er beter dan je brunch te vergezellen met een heerlijke Mimosa cocktail? Deze klassieke en verfrissende drank is een perfecte keuze om je ochtend op te fleuren of een bijzondere gelegenheid te vieren. Of je nu een doorgewinterde cocktailkenner bent of gewoon op zoek bent naar een eenvoudige en smakelijke drank om te delen, onze Mimosa zal zeker in de smaak vallen. Laten we aan de slag gaan en ontdekken hoe je deze sprankelende favoriet thuis kunt maken!

Recept: Een kir royal cocktail maken

  • Geplaatst op
  • 0
Recept: Een kir royal cocktail maken

Of je nu een doorgewinterde mixoloog bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijke cocktail om te proberen, de Kir Royal is een klassieker die je niet mag missen. Deze sprankelende drank combineert de rijke smaak van zwarte bessenlikeur met de feestelijke bubbels van champagne. In deze blog gaan we dieper in op de wereld van Kir Royal en delen we een eenvoudig recept waarmee je deze verleidelijke cocktail zelf kunt maken.

Recept: Een french 75 cocktail maken

  • Geplaatst op
  • 0
Recept: Een french 75 cocktail maken

Welkom bij Club Champagne, waar we je meenemen op een culinair avontuur dat de smaakpapillen zal prikkelen en je in de wereld van de French 75 cocktail zal onderdompelen. Wij staan te popelen om je ons exclusieve French 75 recept met champagne te onthullen. Deze sprankelende klassieker zal je zintuigen betoveren en je gasten imponeren, dus laten we meteen aan de slag gaan!