Speciaal voor u geselecteerd! Kwaliteit champagnes voor de scherpste prijzen
(0)

Moët & Chandon Nectar Urban Jungle Sleeve 75CL (Limited Edition)

  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags

Moët & Chandon Nectar Impérial Urban Jungle - Champagne Kopen (Limited Edition)

De Moët & Chandon Nectar Impérial Urban Jungle is een speciale variant van de bekende Moët & Chandon Nectar Impérial. De Nectar Impérial is een exotische champagne met de helderheid en fuitige smaak waar Moët & Chandon Champagne om bekend staat. Met de limited edition "Moët & Chandon Nectar Impérial Urban Jungle" haalt u de bekende smaak van Nectar Impérial in huis, gepresenteerd in een fles met een exclusieve, exotische uitstraling.

De smaak van de Nectar Impérial komt tot stand door gebruik te maken van drie verschillende druivensoorten. Het grootste aandeel in de totstandkoming van de smaak van deze champagne is te danken aan de druivensoort Pinot Noir. De champagne bestaat voor 40%-50% uit deze druivensoort en geeft de Nectar Impérial een rijpe smaak. De Pinot Meunier is de tweede druivensoort die wordt gebruikt (30%-40%). Deze druif heeft een frisse, heldere smaak, die ook terug te proeven is in de champagne. De laatste druivensoort, tevens ook de bekendste, in de Nectar Impérial is de chardonnay. Deze neemt 10%-20% van de champagne in en geeft deze een extra fruitig karakter. Met de Moët & Chandon Nectar Impérial Urban Jungle Sleeve haalt u dus niet alleen een kwalitatieve, elegante champagne in huis, maar ook een exclusief collecters item.

Inhoud: 75CL
Alcohol %: 12% Vol
Smaaktype: Demi-Sec
Flestype: Bouteille
Jaap-Jan 07-12-2018 14:05

Wat een mooie fles zeg! Ben blij deze champagne aan mijn Moët collectie te hebben kunnen toevoegen.
Tevens ook een supersmakelijke champagne, dus ik denk dat ik er nog 1 bestel om het nieuwe jaar in te luiden.

Moët & Chandon Nectar Urban Jungle Sleeve 75CL (Limited Edition) heeft 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »