Speciaal voor u geselecteerd! Kwaliteit champagnes voor de scherpste prijzen
(0)

Online Flessen Bollinger Champagne Kopen

 

Over Bollinger

Bollinger champagnes kenmerken zich als droge, krachtige en rijke champagnes. Mooie complexe champagnes voor de echte liefhebbers.

Bollinger is een champagnehuis dat staat voor hoge kwaliteit én ambities. Hoewel het niet één van de grootste champagnehuizen is worden hoge standaarden gehanteerd. Bollinger maakt alleen gebruik van de beste druiven en een groot deel van de champagnes ligt bij de eerste gisting in eikenhouten vaten.

Bollinger: "Een zekere vorm van perfectie"

Sinds 1829 maakt het champagnehuis Bolinger prestigieuze champagne met karakter die zich onderscheiden door hun elegantie en complexiteit. De uitmuntende champagnes van Bollinger zijn het resultaat van een miraculeus oog voor detail, Bollinger accepteert niets minder dan excellente champagne. Elk detail staat voor een zoektocht naar een zekere vorm van perfectie.

De spirit van Bollinger, compromisloos, onafhankelijk en toegewijd aan uitstekende doelen resulteert in elegantie die niet na te maken is en waar de regio Champagne bekend om staat. Het Engelse hof was zo onder de indruk van de champagnes van Bollinger dat het huis sinds 1884 een 'Royal Warrant' draagt.

Champagnes van Bollinger

De bekendste en meest populaire champagne van Bollinger is, zoals bij veel huizen, de Brut. Om precies te zijn de Bollinger Special Cuvée Brut. Maar ook de Bollinger Rosé is in opkomst. Andere populaire champagnes van het huis, maar in een hoger prijssegment, zijn de La Grande Annee (Brut én Rosé) en de Bollinger R.D. Extra Brut 2002.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »