Valentijn 2023 extra speciaal maken? Bekijk nu onze top 3 Valentijn champagnes cadeaus van 2023

  • Geplaatst op
  • Door Julian Van Wassenhove
  • 0
Valentijn 2023 extra speciaal maken? Bekijk nu onze  top 3 Valentijn champagnes cadeaus van 2023

Valentijnsdag komt eraan en daar hoort natuurlijk veel romantiek, verassingen, liefde en cadeaus bij. Met champagne kan jij je mogelijke Valentijn veroveren, maar ook als je al een Valentijn hebt is champagne een uitstekende keuze.
In ons assortiment hebben we de beste champagnes om het hart van je Valentijn te veroveren, je kunt er zelfs een handgeschreven kaartje aan toevoegen met een liefdevolle tekst. Onze top 3 Valentijn cadeaus voor 2023 lichten we uit in dit artikel om je alvast een handje op weg te helpen met het kiezen van het juiste cadeau! Proost alvast!

1. Moët & Chandon "Ik vind jou Lief" Ice 75cl met 2 Ice glazen geschenkdoos

Met deze prachtige Moët & Chandon "Ik vind jou Lief" Giftbox everras je iedereen mee! Is je geliefde, partner, stiekeme valentijn of iemand die je oprecht gewoon lief vind, hiermee maak je ze blij. Geniet nu samen van de verfrissende smaken die de Moët Ice Impérial in zich heeft met de twee bijbehorende glazen. 

De Ice Impérial is speciaal gemaakt om te drinken met ijs, perfect om het ijs te breken! Geniet er nog meer van door verse frambozen, aardbeien, munt en limoen bij toe te voegen. Deze champagne heeft een mooie diep gouden kleur, heerlijke fruitigheid en een verleidelijke smaak. Deze fles, gehuld in een lieve boodschap, is ideaal om cadeau te doen aan iedereen die jij lief vind!

Moët Ice Imperial "Ik vind jou lief" met twee glazen

 

 

2. Moët & Chandon "Personalise Me" 75CL Limited Giftbox 

Een wel heel exclusief champagne cadeau, nu te personaliseren! 

Deze limited edition is een perfect cadeau voor je Valentijn. Maak dit jaar onvergetelijk door dit unieke kado te geven. De naam van je partner, geliefde, stiekeme valentijn of een lieve tekst, alles is mogelijk!  De metalen giftbox is naast mooi en stijlvol ook nog functioneel, het houdt de fles namelijk ijskoud en maakt het handiger om te vervoeren. 

Te verkrijgen met de Impérial Brut en Rosé. 

Al een leuke tekst bedacht? Koop hem dan nu exclusief online bij Club Champagne!

Moët & Chandon Brut 75CL "Personalise Me" Giftbox

Moët & Chandon Rosé 75CL "Personalise Me" Giftbox

3. Moët & Chandon Ice Impérial 75CL

Ook deze bijzondere fles is leuk om cadeau te doen. De Moët & Chandon Ice Impérial is de enige champagne die is gemaakt om te drinken met ijs. Ondanks het ijs blijft deze smaak trouw aan de Moët & Chandon stijl. De smaak onderscheid zich door de helderheid, een heerlijke fruitige smaak en een elegante volwassenheid die de champagne erg verleidelijk maakt.

Om het cadeau voor jouw geliefde nog leuker te maken kan je er ook 2 Ice glazen bij nemen. Zo kan je samen genieten van deze heerlijke fles champagne. De glazen staan er overigens ook leuk bij als decoratie. Combineer je Ice champagne met 3 ijsblokjes, muntblaadjes en rood fruit en je zorgt voor een heerlijke ervaring!

 

 

Verras je (potentiële) Valentijn dit jaar met een sprankelend cadeau!

In dit artikel niet de perfecte bubbels gevonden? Bekijk dan als onze champagne voor valentijnsdag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »